NETBA PARK İNTERNETTE MAĞAZASINI AÇTI - NETBA
16029
post-template-default,single,single-post,postid-16029,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

NETBA PARK İNTERNETTE MAĞAZASINI AÇTI

NetbaPark, 25 yıldır 3 şubesi ile Gebze ve civarında yaşayan kişilere, spor denildiğinde akla ilk gelen markaların ürünlerine ulaşmasını sağlamaya devam ediyor. Bu yöndeki tecrübesini internet platformuna taşıyarak, yeni bir markayla karşımıza çıktı. Artık ‘Updigo’ ile aradığınız spor ürünlerini tek tıkla sipariş edebileceksiniz.

 

‘Ürün Çok, Tembellik Yok!’ sloganı ile yola çıkan ve hizmet vermeye başlayan Updigo, yaklaşık 4 aydır gittikçe yükselen bir grafik çizmeye devam ediyor. Tüm spor ürünlerinin yer almasının yanı sıra, kullanıcı dostu arayüzü ile keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayacaksınız.

 

Mağazada bulunan ürünlerin yer aldığı www.updigo.com sitesini ziyaret ettiğinizde, mağaza fiyatları üzerinden yapılan %20 indirim fırsatından ve ücretsiz kargo hizmetinden faydalanabileceksiniz.